Muut kissamme / Our other cats

Rakkaat kaikentietävät konsultit, kastraatit ja kotilemmikit.

GIP CH FI*Twist-Tiramisun Pretzel

"Pretzel"

siamese / siamilainen

blue point boy / sininaamio uros

born / syntynyt 8.11.2012

neutered / kastraatti

Pretzel on kasvatuskissamme Naomin ylpeä isä.

Pretzel on sympaattinen jokapaikanhöylä, joka on aina siellä missä tapahtuu. Äärimmäisen huomionkipeä poika, joka rakastaa kanaa ja noutoleikkejä. Itse lempeys ja luultavasti koko maailman positiivisin luonne. Mestari avaamaan ovia, kaappeja ja laatikoita. Etenkin, jos uskoo löytävänsä suljetusta paikasta jotakin syötävää.

Näyttelymenestys: Champion, Grand International Premier, 2 x Best in Show

FIN*Delasoul's Taste of India

"India"

oriental shorthair / itämainen lyhytkarva

chocolate tortie girl / suklaakilpikonna naaras

born / syntynyt 2.12.2007

neutered / kastraatti

India on meidän kotimme täydellinen johtajatar ja diktaattori vailla vertaa. India on herkkä ja erittäin omanarvontuntoinen kissa, joka haluaa aina olla mahdollisimman lähellä ihmisiä. Syli, tyyny, otsa, mikä vain kelpaa, mutta lähellä täytyy saada olla. Jos India olisi ihminen, hän olisi erittäin pitkä ja näyttävä nainen - välillä India kun suorastaan näyttää olevan lähes pelkkää säärtä ja huikean kauniita vihreitä silmiä.

FI*Krysos Atlas

"Atlas"

maine coon

white odd-eyed boy / valkoinen erivärisilmäinen uros

born / syntynyt 11.08.2017

Atlas on aktiivinen, riehakas ja äänekäs kissa, jolla on häkellyttävä taito onnistua olemaan kaikkialla samanaikaisesti. Kaikkeen on yksinkertaisesti pakko saada osallistua, eikä mitään huomiota parempaa ole olemassa. Tykkää rummuttaa ikkunoita tassuillaan erityisesti iltaisin. Ei ehkä ole sieltä välkyimmästä päästä, mutta ehdottomasti hurmaavimmasta!

CH FI*Twist-Tiramisun Sokeri

"Naomi"

siamese / siamilainen

seal point girl / ruskeanaamio naaras

born / syntynyt 12.1.2014

Naomi on todellinen isin pikkutyttö, joka rakastaa huomiota ja kalaruokia. Siro ja elegantti, melko pienikokoinen siamilaisnaaras, joka on rotunsa edustajaksi myös harvinaisen hiljainen. Tämä neiti ei ole turhia huudellut edes juoksuaikoina, mutta osaa kyllä tehdä mielipiteensä selväksi siitä huolimatta!

Naomi on saanut kaksi pentuetta Twist-Tiramisun kissalalle ja yhden Selcouthin kissalalle.

A-pentueen emo