Surok 157th & 158th International Cat Show 14.-15.7.2018

16.07.2018

14.7.2018
FI*Selcouth Acacia EX1 BIV NOM
15.7.2018
FI*Selcouth Acacia EX1


Last weekend was our Acacias first time at the Cat Show. It went even better than I haved dreamed - first show for her, and first show for a Selcouth -cat ever, and the very first result was the Best In Variety and Nomination for Best In Show! ♥

Viime viikonloppuna oli vuorossa Acacian eli Neferin ensimmäinen kissanäyttely. Täytyy sanoa, että kaikki odotukset ja toiveet ylittyivät kyllä tuhannesti - ensimmäisenä näyttelypäivänään Nefer nimittäin EX1 -tuloksen lisäksi tuli myös valituksi sekä Värin Parhaaksi että Tuomarin Parhaaksi! 

En tosiaan osannut odottaa mitään näin huikeaa tytön ensimmäiseltä näyttelyltä - ja ensimmäiseltä kokonaan omalta kasvatiltani näyttelyssä ikinä. Mitäpä siinä olisi voinut muuta tehdä kuin pakahtua ilosta, kyynelehtiä ylpeydestä ja vapista onnesta ja pussata säihkysilmän posket märäksi!

Nefer myös käyttäytyi näyttelyssä hienosti. Molemmat päivät olivat alusta loppuun saakka täynnä lempeää kehräystä. Lauantaina Neferillä tosin tuntui päälle nousseen kiiman vuoksi olevan noin tuhat ylimääräistä jalkaa ja jokaisen ohimenevän kollin perään olisi pitänyt päästä, mutta se kokemattomalle neidolle sallittakoon ;) Niin hyvin tyttö muutoin käyttäytyi, että tulee varmasti käymään näyttelyissä myös jatkossa.

Kissanäyttelykuvat © Tehanu Tapola
Kissanäyttelykuvat © Tehanu Tapola