Pentuja, kolleja, tulevaisuuden suunnitelmia

20.12.2018

Vuosi 2018 lähestyy jo loppuaan, mutta Selcouthin kissalassa ei varsinaisesti tulla rauhoittumaan joulunviettoon: siitä pitävät huolen Zetan ja Verson pennut, jotka ovat hienosti kasvaneet riehakkaiksi pikkutermiiteiksi. Pennuista paljastui hieno värikavalkadi: kolme ruskeanaamiota, yksi lilanaamio, yksi sininaamio ja yksi suklaanaamio. Kaikki klassiset siamilaisen värit saatiin siis samaan pentueeseen! Pennut ovat kasvaneet reippaasti, ja osalle onkin jo kodit valmiina. Yksi pojista, Cat of Kindness, näyttäisi näillä näkymin jäävän kotiin, ellei sille ilmestyisi vielä jostakin tarjolle erityisen sopivaa sijoituskotia. Pennuista kaksi, ruskeanaamio Cat of Wonders sekä suklaanaamio Cat of Stories, ovat vielä varattavissa. Mikäli kodissasi siis on tarjolla paikka hemmotellulle siamilaiskissalle, otathan yhteyttä! Lisätietoa pennuista Kittens -sivulla, ja runsaasti lisäkuvia kissalan facebook-sivulla.

Tässä loppuvuoden aikana kissalaamme on saapunut C-pentujen lisäksi myös hurmaava ruskeanaamiokolli Darius Cappuccino. Darius muutti Suomeen Amsterdamista, ja on Selcouthilla yhteisomistuksessa Twist-Tiramisun kissalan kanssa. Darius teki meillä todellisen ennätyksen laumaan sopeutumisen osalta: muut kulkivat vartin uteliaina sen perässä, totesivat että joo, kissahan se, ja tyyppi oli hyväksytty porukkaan. Seuraavana aamuna nukkui jo samassa kasassa Indian ja Pretzelin kanssa. Lunki jätkä ja huipputyyppi!

C-pentue 8.11.2018
C-pentue 8.11.2018
C-pentue 8.11.2018
C-pentue 8.11.2018
Darius rentoutuu kiipeilypuussa.
Darius rentoutuu kiipeilypuussa.

Ensi vuoden suunnitelmiin sisältyy ainakin näyttelyitä: C-pennuista vähintään kolme tulee näillä näkymin käväisemään jossakin kohtaa näyttelyissä, samoin Darius. Myös Nefer piipahtaa alkuvuodesta yhdessä tai kahdessa näyttelyssä, mutta sen jälkeen tytölle olisi toiveissa hieman lemmenlomaa ja pentuja hoivattavaksi. Niistä suunnitelmista kuitenkin lisää lähempänä.